Onze winkel 2017-10-17T10:39:46+00:00

IJsmanschap store

In onze winkel in Amsterdam West is het allemaal begonnen. De plek waar je heerlijk kunt genieten van ambachtelijke popsicles (ijslolly’s) en goede koffie. Een bijzonder fijne manier om een mooie dag af te sluiten.

Over onze winkel

Het concept

In wereldsteden als New York en Tokio waren ze al een hit. Sinds 2016 is de ambachtelijke popsicle of ijslolly in Amsterdam gearriveerd. IJsmanschap is de eerste popsicle bar van Nederland. Kies je popsicle en bedek hem met een heerlijke topping.

Onze popsicles

Wij geloven niet in prefab smaakpasta’s. Wij geloven ook niet in marketing gericht op kinderen. Wij geloven wel in anders zijn en anders doen, onze popsicles zijn hier het resultaat van. Smaak en beleving staan centraal. Iedere smaak een gebalanceerd en uniek recept met authentieke ingrediënten.

Onze toppings

Wij willen niet alleen onderscheidend zijn met ons ijs, ook willen wij vernieuwen door onze te gek lekkere toppings. Maak je ijsje af met caramel, witte chocolade met framboos of knapperige geroosterde en gekarameliseerde noten. Wij toveren de ijsjes om in juweeltjes. Bijna te mooi om op te eten.

Onze koffie

Wij werken uitsluitend met de beste producten.  Producten die met zorg en finesse zijn bereid, zoals de koffie van Lot Sixty One. Mijn persoonlijke favoriet.